Skip to main content

Kubly söker fler modulpartners

Uppdaterad: 2024-05-27 Publicerad: 2024-05-22

Kubly har utvecklat och tillverkat moduler för allt från förskolor, fritidshus och butiker till nya bostadsområden. Nu söker företaget nya partners som kan förverkliga deras idéer.
– Med rätt partner kan vi genomföra spännande projekt inom många områden, säger Michael Johansson, vd på Kubly
.

Kubly i Lycksele har över 30 års erfarenhet av att bygga moduler. Genom åren har de på ett inspirerande sätt visat att moduler går att använda i många olika sammanhang.

Förskolor, fritidshus, fjällstugor, kontor, bostäder, butiker. Listan där Kublys moduler används kan göras lång.

Två högintressanta exempel från senare år är specialbyggda butiker för Pressbyrån i Mörby och Nyköping – som utvecklats i samarbete med Intrx i Örebro – samt 1 200 bostäder i området Solbacken i Skellefteå (ett projekt som genomförts tillsammans med Away Group).

Att moduler skulle innebära en begränsning i byggandet har Kubly alltså motbevisat i mer än tre decennier. Att bygga med utgångspunkt från en modul har många fördelar: det går snabbt, är mer hållbart, ger ökad effektivitet och jämnare kvalitet.

– Vi har visat att det går att göra väldigt mycket med våra moduler. Utöver vår kunskap när det gäller själva byggandet har vi också lång erfarenhet av att samarbeta med partners i olika sammanhang och skräddarsy moduler för deras verksamhet. Vi är flexibla och lösningsorienterade och kan hjälpa till hela vägen, från första stadiet med idéutbyte och ritningar till den färdiga byggnaden, säger Michael Johansson.