VÅRA PARTNERLÖSNINGAR

Vi drömmer om att förverkliga dina drömmar

PROJEKTPARTNER

Går ni och bär på en idé till ett unikt modulrum?

Vi vet att utmaningen med att realisera en idé är att både ha kunskap och viljan att fokusera på varje litet steg i processen. Då är det bra att ha en partner som ni öppet kan bolla idéer med. En modulexpert som kan förenkla, effektivisera och göra era tankar produktionsbara.

Vi har lång erfarenhet av att optimera projektidéer och att tillföra kunskap om allt ifrån produktionsteknik och inköpskanaler till design och logistiklösningar. Så om ni bär på den där idéen och söker en projektpartner som kan hjälpa er skapa en effektiv volymelementslösning.

PRODUKTPARTNER

Kanske har ni en färdig produkt som ni vill ha hjälp att producera?

Då behöver ni en produktpartner, någon som kan hjälpa er att optimera produktionen av er friggebod, attefallare, sjöbod eller kontorsmodul. Vi har en modern produktionsanläggning där vi i ett effektivt taktat flöde kan tillverka volymelement till både rätt pris och rätt kvalitet.

Givetvis har vi också ett brett nätverk av duktiga leverantörer och en väl fungerande leveranskedja som ger er tillgång till högkvalitativa och hållbara råvaror.

RESURSPARTNER

Dyker det upp oväntade produktionstoppar som gör att ni missar försäljning?

Då skulle vi på Kubly kunna vara en resurspartner. Vi hjälper er att:

 • Öka era intäkter genom att erbjuda säkra och fasta leveranser även vid tillfälliga produktionstoppar.
 • Minska era kostnader genom vårt effektiva taktade flöde, minskad lagerhållning och tillgång till låga pris genom goda inköpssamarbeten.
 • Minska kapitalbindning genom att ni undviker egna investeringar i produktionskapacitet, lokaler och lager vid produktionstoppar.

Som resurspartner producerar vi volymelement under ert eget varumärke och efter er egen standard. Självklart får ni en dedikerad kontaktperson så att ni kan ha en nära och tät kontakt med ert produktionslag i Lycksele.

Låter det intressant?

Kontakta oss eller lämna dina uppgifter här nedanför så hör vi av oss.

  Våra befintliga partners

  Novorent hyr ut moderna lokaler i temporära modulbyggnader anpassade för skolor, förskolor och kontor. Modulerna tillverkas av oss på Kubly med unikt anpassade lösningar där funktion, energioptimering och hållbarhet har stått i fokus.

  NOVORENT.SE

  Away Group tillhandahåller temporärt boende för tillfällig arbetskraft vid bygg- och infrastrukturprojekt. Företaget har till exempel fått i uppdrag att skapa 1 200 temporära bostäder i Skellefteå och samarbetar där med oss på Kubly. Vi levererar bostäderna, inredda och färdiga för inflyttning direkt de står på plats.

  AWAY GROUP / LINKEDIN