NYHET!

Attefallshus från Kubly – bara att flytta in

Nyckelfärdiga attefallshus

Nu lanserar vi en nyhet som många har efterfrågat. Ett attefallshus – av västerbottnisk kvalitet. Vår attefallare är färdig att använda direkt du har anslutit det till el, vatten och avlopp. Så bekvämt, så enkelt.

Den första serien av hus tillverkas i en begränsad upplaga – till ett förmånligt pris.

Attefallshus

Attefallshuset från Kubly är västerbottnisk kvalitet rakt igenom. Huset levereras färdigt med kök, toalett, dusch, innerdörrar, ytterdörr och garderober. Du kan välja panel och färg på fasaden och påverka hur bland annat köksluckor och golv ska se ut. För den moderna varianten finns två olika planlösningar, för den traditionella en.

Svar på de vanligaste frågorna finns nedan.

PLANRITNING MODERNPLANRITNING TRADITIONELL
RUMSBESKRIVNING
ANMÄL DITT INTRESSE

Vanliga frågor och svar

Hur kan jag anpassa mitt attefallshus?

Det finns möjlighet att anpassa ditt attefallshus genom att välja typ av panel och färg på fasaden. Köksluckor, väggfärg och golv kan också anpassas efter dina önskemål.

Hur lång leveranstid är det?

Leveransen av ett begränsat antal attefallshus är planerat att ske under sista kvartalet 2023.

Vad behöver jag förbereda innan leverans?

Förberedelser som krävs inför leveransen av attefallshuset är husgrunden. Val av grundtyp kan variera beroende på exempelvis markförhållanden och om huset ska ha indraget året runt vatten etc. Vanliga husgrunder för attefallshus är plintgrund, krypgrund eller betongplatta. Kontakta gärna oss för hjälp med husgrunden.

Var får jag placera mitt attefallshus?

Ett attefallshus ska placeras minst 4,5 meter från tomtgräns. Om du uppför attefallshuset närmare gränsen än 4,5 meter krävs berörda grannars medgivande. Det krävs tillstånd enligt miljöbalken inom strandskyddsområde, normalt 100 meter från hav, sjö och vattendrag. Kontakta din kommun om du är osäker på vad som gäller i ditt fall.

Läs mer

Behöver jag bygglov eller bygganmälan?

Attefallshuset får inredas som självständig bostad, som får användas både som fritidsbostad och permanentbostad. Det krävs inget bygglov för att uppföra ett attefallshus som komplementbyggnad, däremot krävs en bygganmälan och invänta startbesked från din kommun innan arbetet påbörjas. Kontakta din kommun om du är osäker på vad som gäller i ditt fall.

Läs mer

Vad innebär ett nyckelfärdigt attefallshus?

Huset levereras färdigbyggt med kök, toalett, dusch, innerdörrar, ytterdörr och garderober.
När huset står på plats monteras bro och brotak, samt anslutning till el, vatten och avlopp.

Varför ska jag köpa ett nyckelfärdigt attefallshus från Kubly?

  • Våra attefallare är byggda i Norrland, av norrlänningar. Vi erbjuder bra material och högkvalitativt virke från skogarna i Västerbotten.
  • Din attefallare kommer till dig helt färdigmonterad. Så länge du har anslutit el, vatten och avlopp där du vill att attefallaren ska placeras är det bara att flytta in – samma dag som den levereras.
  • Sätt din personliga prägel. Du får bland annat välja fasad, köksluckor och golv.
  • Vi på Kubly kan det här med kuber. I snart 30 år har vi jobbat med volymelement av alla dess slag. Attefallare kändes som ett naturligt kliv framåt för oss. Med oss får du en trygg leverantör som vet vad vi håller på med, vi har gjort det förut.
  • Attefallshuset uppfyller Boverkets byggregler, BBR och Boverkets konstruktionsregler, EKS.

Vad kostar det?

Priset på ett begränsat antal hus i funkismodell startar från 679 000 kr inkl moms, vänligen kontakta oss för exakt pris enligt dina anpassningar.

Behöver du hjälp? Kontakta oss för frågor eller beställningar.

 

KONTAKTA OSS