OM KUBLY

Möjliggörare för effektiva rum

Det här är Kubly

Vi är en volymelementproducent som ser det som vår uppgift att skapa en värdefullare och effektivare vardag. För våra kunder och medarbetare. Och inte minst för de som använder de byggnader och lokaler som vi producerar. För vi vet att det finns ett behov av en okomplicerad och resursstark modulsystemsexpert som hjälper dem att bli lyckas i sin vardag. Någon som kan ge dem förutsättningarna att bli bäst på det de är bra på, som vi är på vårt.

Hjärtat av Lycksele

Ni hittar oss i Lycksele, Sveriges modulbyggnadscenter, där vi har nära till råvaran, den senvuxna furan och decennier av kompetens inom modulärt byggande. En plats som ligger oss särskilt varmt om hjärtat och som vi vill bidra till att utveckla.

”För det är genom att jobba metodiskt, eller som en del säger, med norrländsk lugn, som vi kan vara kreativa i kubik.”

I mer än 28 år har Kubly arbetat för att göra modulärt byggande enklare och smartare. I dag levererar vi moduler som uppfattas som unika och specialanpassade, samtidigt som vi hanterar dem som standard. Något som kräver engagemang, driv och uthålligheten att ständigt sträva efter att förbättra oss. För det är genom att jobba metodiskt, eller som en del säger, med norrländsk lugn, som vi kan vara kreativa i kubik. En inställning och ett arbetssätt som gör att vi skapar rätt kvalitet till rätt pris. Eller som vi säger – effektiva rum.

Det startade redan 1993

Det är svårt att veta när det egentligen började. Hur det kunde bli så att lilla Lycksele, mitt i skogslandskapet, i Västerbotten blev hela Sveriges centrum för modulärt byggande. För oss börjar historien med ett litet företag som hette Lyckselevagnen, som sedan blev Arbetsbodar.

VÅR HISTORIA

Vi bryr oss om vår omvärld

Hållbar utveckling för oss innebär att balansera vårt eget avtryck så att vi både kan fortsätta vår egen utveckling och samtidigt lämna efter oss ett Lycksele där våra barn kan växa upp och förverkliga sina egna drömmar i.

HÅLLBARHET