KARRIÄR

Vill du bli en av oss?

Välkommen till Kubly! Vi bygger bodar och moduler som skapar effektiva rum – och förenklar vardagen för våra kunder. Hos oss blir du snabbt en i gänget på en arbetsplats med bra stämning och får ett varierat jobb med stora utvecklingsmöjligheter i en expansiv bransch.

Kul på jobbet – varje dag

På Kubly är vi måna om att det ska vara kul på jobbet. Och vi tror att det märks. Folk som börjar hos oss brukar trivas. Det hoppas vi att du också kommer göra. Vi har högt i tak och skrattar mycket. Vi löser saker tillsammans och uppmuntrar idéer och initiativ. Och vi ser gärna att du utvecklas inom företaget. Det är det många som gör och utvecklingsmöjligheterna är stora. En sak som bidrar till trivseln är också att du får en hel del förmåner, allt från gratis kaffe och arbetskläder till friskvårdsbidrag och tillgång till ett spa.

Vår organisation är platt och dörren är alltid öppen mellan våra olika avdelningar. Den familjära känslan är ett arv från när vi startade, som ett familjeföretag i Lycksele. Och den tänker vi behålla även nu när vi växer. För relationen vi har till varandra är superviktig. När alla hjälps åt är vi starka.

LÄR KÄNNA NÅGRA MEDARBETARE

Vi växer – och du behövs

Marknaden för bodar och moduler växer så det knakar. Efterfrågan på våra produkter är större än någonsin. Det är givetvis jätteroligt att vara en viktig del av en bransch som det är drag i. Det ger extra energi och arbetsglädje. Vi tror att våra framgångar beror på att våra kunder tycker att vi är resursstarka, rutinerade, flexibla, kreativa och, inte minst, enkla att göra affärer med.

Att Kubly nu expanderar innebär att vi hela tiden behöver förstärka vårt team. Med människor som gillar att utvecklas och går igång på tanken att ta sig an jobben och leverera lösningarna som ingen annan aktör i branschen vill eller klarar av. Vi hoppas och tror att du är en av dem.

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

Varför ska du jobba på Kubly?

Roligt på jobbet varje dag

Bra arbetstider

Chans att utvecklas och göra karriär

Fina förmåner och kollektivavtal

Lyhörd arbetsgivare

Varierande arbetsuppgifter

Familjärt – alla hjälps åt

Dina idéer uppmuntras

Vi som tänker utanför kuben

Det bästa sättet att berätta hur det är att jobba hos oss är genom våra medarbetare. Därför har vi gjort det lite enklare för dig och intervjuat några av dem. Ta några minuter och lär känna dina framtida kollegor!

Julia Stenmark

Montör

Hur länge har du jobbat på Kubly och hur kom det sig att du sökte dig hit?
- Jag har jobbat på Kubly i cirka 8 månader. Jag känner många som jobbar här och fick höra mycket bra. Att det var ett bra dagtidsjobb med mycket variation och att det var ett roligt jobb. Jag kände även att jag hade en bra grund i och med min utbildning, jag gick bygg och anläggning med inriktning måleri, därav kändes Kubly som rätt arbetsplats för mig.

Vad har du för arbetsuppgifter?
- Jag är på inrednings-stationen. Där bygger vi kök, sätter in dörrar, lister och liknande.

Vad är det bästa med att jobba på Kubly?
- Det bästa är arbetskamraterna, vi har en väldigt bra stämning. Det är lätt att prata med alla, oavsett om det är på sin egen station eller i lunchrummet.

Vad gör du helst på fritiden?
- Jag brukar umgås med min sambo och vår katt, men han jobbar borta på veckan så det blir mest på helgerna. Jag umgås ofta med min syster och hennes barn. Min syster jobbar faktiskt också på Kubly, på inredning precis som mig. Även min bror jobbar här, fast på en annan station och i ett annat hus. Det är kul att ha familjen så nära både på jobb och fritid.

Vad hade du velat göra minst en gång i livet?
- Jag hade väldigt gärna velat åka runt i USA, roadtrippa. Det är något av en dröm för mig.

Johannes Gustafsson

Logistiker

Hur kom det sig att du började jobba på Kubly?
– Jag jobbade på en byggfirma i mitten av 90-talet efter gymnasiet, det blev lågkonjunktur och jag behövde ett nytt jobb. Då fick jag tips om Kubly, eller Remodul som det hette då och jobbade där i ett år. Sedan gjorde jag lite annat i några år, var på NCC bland annat. I november 2000 återkom jag till Remodul och sedan dess har jag varit här.

Hur ser din arbetsroll ut?
– Genom åren har jag nog jobbat på alla platser i fabriken. Sedan fyra år är jag logistiker och ser till att montörerna hela tiden har material på rätt ställe. Montörerna ska inte behöva bry sig om att hämta material, det ska bara finnas där för dem. Det ingår i vårt tänk med taktat flöde, montörerna ska vara i sina områden hela tiden. Så jag fraktar mycket material fram och tillbaka och lägger också många beställningar och följer upp dem så att vi hela tiden har material hemma. I rollen som logistiker har jag nytta av att jag jobbat så länge på Kubly, det har gett mig en blick för vad som behövs och när.

Vad är det bästa med att jobba på Kubly?
– Det är en trygg och schysst arbetsplats, det är därför jag blivit kvar så länge. Ledningen är mån om personalen, lyhörda för våra åsikter och ser till att vi som jobbar här har det bra.

Hur är det att bo i Lycksele?
– Jag har alltid bott i Lycksele och trivs här. Det är en lagom stor ort, det man behöver finns här. Att jag har familj, hus och släkt här bidrar givetvis till trivseln för min egen del.

Vad gör du helst när du inte jobbar?
– Är med familjen, sambo och en 17-årig dotter, pysslar med huset och gården, renoverar, förbättrar, bygger på och målar. Min sambos föräldrar har en sommarstuga i Vänjaurträsk, 3,5 mil från Lycksele, där bygger jag också en del. Annars gillar jag att meka med gamla mopeder och på vintern blir det mycket skoter.

Vad tror du att du gör om 20 år?
– Jag är pensionär och gör det jag har lust med just för tillfället. Bor kvar i Lycksele.

Emma Aronsson

Montör

Hur kom det sig att du började på Kubly?
– Jag gick bygg och anläggning på gymnasiet och när jag slutade mitt första snickarjobb på BT Bygg i Lycksele, tipsade de mig om att Kubly sökte folk. Jag började på Kubly i september 2022, utöver att jobba som snickare har jag innan också arbetat inom vården.

Vad ingår i dina arbetsuppgifter?
– Jag bygger långväggar på bodarna. Sätter i reglar, gipsar, spikar, isolerar, fixar kopplingar, skruvar ihop och bär in virke. Vi gör runt åtta väggar per dag till bodarna, så det är full fart.

Vad är det bästa med att jobba på Kubly?
– Jag tycker om att det är fysiskt jobb där jag får arbeta med kroppen, jag får motion på jobbet och trivs med det. Det är skönt att röra på sig. Sedan trivs jag jättebra med mina kollegor, det är högt i tak och vi har kul på jobbet. På min station är vi tre personer och vi umgås ju hela dagarna och har blivit riktigt tajta. Vi kan prata om allt.

Vad gör du på fritiden?
– Jag har tre hundar och tre katter, så det är fullt upp när jag kommer hem. Hundarna är 13, 7 och 1 år. Av katterna håller två till ute, en inne. Jag och min sambo bor i ett parhus som år 127 kvadratmeter och har en rätt stor trädgård, det är bra när man har många djur. Min kille jagar och ska snart lära upp den yngsta hunden, en sibirisk lajka som är ett år, att följa med. Jag brukar bland annat köra skoter med hundarna och cykla med den yngsta på kvällarna.

Du får pengar att resa vart du vill, vart åker du då?
– Ishotellet i Jukkasjärvi vore kul att se. Ett spännande ställe. Säkert en fantastisk upplevelse att bo där. Gärna kryddat med att få se norrsken.

Eric Jonasson

Montör

Hur länge har du jobbat på Kubly och hur kom det sig att du sökte dig hit?
- Jag har jobbat på Kubly i 7 månader. Jag kände mig redo att byta jobb och fick Kubly rekommenderat av flera personer. Alla jag pratade med sa att det var en bra arbetsplats med mycket trevliga människor, och det kan jag nu skriva under på. Jag har själv rekommenderat folk jag känner att söka jobb här.

Vad har du för arbetsuppgifter?
- Jobbar på el-avdelningen. Vi drar all el i bodarna, belysning osv. Allt som har med el att göra egentligen.

Vad är det bästa med att jobba på Kubly?
- Att det alltid händer grejer, det dyker hela tiden upp saker som man måste anpassa sig till. Vi har väldigt bra arbetsledare, det finns alltid någon man kan fråga om man behöver hjälp. Jag tycker även det är ett jobb som är lätt att utvecklas i, jag har konstant lärt mig saker sedan jag började här.

Vad gör du helst på fritiden?
- Jag är en friluftsmänniska, gillar att fiska, vandra, åka skoter på vintern och fotografera.
Jag kommer från början från Malmö och en av anledningarna till att jag ville flytta norrut var möjligheterna till vinteraktiviteter och den fina vildmarken.

Om du fick bjuda vem som helst på middag, vem hade du bjudit då?
- Lars Monsen, han är en välkänd friluftsmänniska. Hade varit härligt att sitta på en middag med honom och snacka om friluftsliv eftersom det är ett stort intresse för mig.

Daniel Robertsson

Montör

Hur länge har du arbetat på Kubly?
– Jag är inne på mitt sjätte år. Innan Kubly jobbade jag bland annat inom vården, jag skötte min systers barn som hade en svår muskelsjukdom.

Du jobbar med bodar, hur ser din arbetsdag ut?
– Jag jobbar på plåtstationen där vi färdigställer och väder-skyddar de uppresta bodarna. Det är väldigt omväxlande, många olika arbetsuppgifter. Jag monterar dörrar med lås och handtag, sätter i foder runt dörrarna och lister invändigt i bodarna, klär taken med plåt, målar, monterar bärhängslen så att bodarna ska kunna lyftas och plåtknutar på hörnen som täcker gavlar och långvägg så det inte drevar in vatten.

Om du skulle locka någon att börja på Kubly, vad skulle du säga då?
– Det är en arbetsplats med bra stämning där vi gillar att samarbeta och har kul på jobbet. Man känner sig aldrig övervakad och har fria händer så länge man gör det man ska.

Kubly är nu en av Lyckseles största arbetsgivare, vad tänker du kring det?
– Tänker inte så ofta på just hur stora vi är, men visst är det roligt att vi växer. Det smittar av sig på stämningen på jobbet. När jag började var vi 12 anställda, nu är vi upp emot 90, så det har hänt mycket bara på några år. Jag är intresserad av börsen och följer världsmarknaden och där sticker ju Kubly ut. Oavsett hur konjunkturen sett ut på sistone så har Kubly gått upp. Just nu anställer vi när andra företag i branschen varslar, det är ju imponerande.

Vilka är dina största fritidsintressen?
– Jag har fyra barn i åldrarna 4 till 13 år och driver ett eget företag, North Wild AB, inom turistbranschen, så det är fullt upp när arbetsdagen på Kubly är slut. Det känns viktigt att ge barnen tid så länge de är barn. Vi brukar bland annat gå på badhuset, bygga tågbana, grilla och åka på skoterutflykter. I mitt företag jobbar jag med naturupplevelser i hela Västerbotten. Jag började som gäddfiskeguide, men nu har jag ett bredare erbjudande med skoterutflykter, jakt och konferensgäster.

Tipsa om en riktigt bra film eller tv-serie.
– Jag ser mest dokumentärer om jakt och fiske för att få inspiration till mitt eget filmande. Jag gör filmer åt Skandinaviens största jaktsajt. Så mitt tips får väl bli att söka på YouTube, där finns det många fina jakt- och fiskefilmer.

Emil Wilhelmsson

Montör

Hur kom det sig att du började jobba på Kubly?
– Jag hade jobbat som brevbärare i fem år, var trött på att köra bil, ville testa något nytt och gärna ha bättre betalt. Eftersom jag gick Byggprogrammet i gymnasiet så passade det bra att börja på Kubly.

Hur är det att arbeta med moduler?
– Det är kul, det är många olika moment så det blir aldrig statiskt. Samtidigt kommer man in i det snabbt. Jag jobbar i det vi kallar gropen där vi reser upp modulerna och monterar fasadskivor.

Vad är det bästa med Kubly?
– Variationen, att man får lära sig nya saker hela tiden. Jag har till exempel nyligen lärt mig bränna tjärpapp till taken. Sedan jag började har jag även bland annat lärt mig att montera fönster och dörrar. Ett plus är också att det är bra stämning och ett bra arbetsgäng, det är högt i tak. Vi har roligt på jobbet.

Hur är Lycksele som stad?
– Det bästa med Lycksele är att det är nära naturen.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Jag gillar att fiska, både fluga och kastspö, och att åka skoter. Skoter kör jag ofta i skogarna kring Tallträsk, en by tre mil från Lycksele, där jag växte upp.

Om du var kompis med en kändis, vem skulle det vara?
– Leif GW Persson skulle jag gärna hänga med. Han har alltid spännande saker att berätta och har en härlig röst. Det vore spännande att följa med honom förr i tiden också, när han var kriminalare.

Evelina Grafström

Elektriker

Hur kom det sig att du började på Kubly?
– Jag jobbade här första gången 2021, men blev varslad på grund av arbetsbrist under pandemin. I somras ringde Magdalena Söderlund från Kubly och frågade om jag ville börja igen. Då hade jag precis slutat mitt sommarvikariat på ett äldreboende, så det passade bra.

Vad ingår i din arbetsroll?
– Allt möjligt som en elektriker gör, bland annat provkör jag bodarna så att all elektricitet i dem fungerar och har rätt värden. Jag har gått elprogrammet på gymnasiet i Umeå och har sedan fått en vidareutbildning på Kubly av vår elansvarige i hur man provkör elektriciteten i bodarna.

Hur trivs du på Kubly?
– Jättebra! Det är en suverän arbetsplats. Jag har fantastiska kollegor och ett varierat och intressant jobb. Det märks att ledningen är mån om att arbetsmiljön ska vara bra och att det ska vara en familjär stämning där vi kan prata om allt.

Vad gör du helst när du inte jobbar?
– Jag gillar att vara hemma och pyssla och laga mat. Just nu virkar jag en nalle till min sambos systerdotter. Jag gör gärna svamppasta, helst med Karljohanssvamp som jag plockat med mamma i Granö.

Vad är bäst med att bo i Lycksele?
– Det är lagom stort och jag har många släktingar här. Och det är bara sex mil till Granö där mina föräldrar bor.

Vilket är ditt favoritband?
– Jag gillar hårdrock och favoriterna är Iron Maiden. Alla deras låtar är bra. Det skulle vara kul att se dem live någon gång.

Viktor Linder Björkenstam

Montör VVS

Hur länge har du arbetat på Kubly?
Jag har varit på Kubly i cirka 3-4 år nu. Började direkt efter gymnasiet, då hette det fortfarande Remodul.

Vad är dina arbetsuppgifter?
Jag är framför allt på VVS, det är min avdelning. Jag kan även vara på inredning, leverans eller någon annan avdelning, hoppar runt lite efter behov.

Om du var vän med en kändis, vem skulle det vara och varför?
Svårt fråga, kanske Edward Blom? Han verkar va en rolig person och han kan nog lära en mycket om både mat och öl.

Vad gör Kubly till en bra arbetsgivare?
Jag tycker det är väldigt bra att alla får en chans. Man behöver inga förkunskaper för att börja jobba på Kubly, du kan prova på lite allt möjligt och får lära dig på vägen. Tycker även arbetsledare och chefer är bra på att se ens kompetens, jag har fått möjlighet att ta truckkort nu vilket har öppnat många nya dörrar.

Vad är det bästa med att jobba på Kubly?
Det bästa med Kubly är att det finns en bra gemenskap. Man känner sig välkommen överallt, oavsett vilket avdelning du jobbar på. Det finns alltid någon att prata med i fikarummet och alla är väldigt öppna. Det är också mycket likasinnade personer som jobbar här, vi har till exempel varit på mopedutflykt med firman. Det är väldigt kul att hitta gemensamma intressen och kunna umgås utanför arbetet. Sedan är det bra att det finns möjlighet till stor variation, man hinner aldrig bli less på jobbet.

Är du morgon eller kvällsmänniska?
Egentligen inget av det, men får säga morgonmänniska.

Johan Holmgren

Montör

Hur länge har du arbetat på Kubly och vad jobbar du med?
Jag har jobbat på Kubly sedan 2016-17, så det blir 5-6 år nu. Jag jobbar på takstationen, så jag bygger och bränner tak helt enkelt. Började först på gavel men bytte sedan till tak, trivs väldigt bra där jag är nu.

Vad gör Kubly till en bra arbetsgivare?
Jag tycker det är bra folk både på golvet och på kontoret. Man känner sig alltid hörd och det är aldrig några problem om man behöver ta ledigt eller liknande.

Vad är det bästa med att jobba på Kubly?
Det bästa med att jobba på Kubly tycker jag är att vi ställer upp för varandra.

Varför ska man jobba på Kubly?
Jag tycker lönetrappan är väldigt bra, det gör det enkelt för ungdomar att snabbt komma upp i en bra lön. Sedan gillar jag att ingen här är mer värd än någon annan, spelar ingen roll vilken titel du har eller hur länge du jobbat.

Vad borde alla människor testa minst en gång i livet?
Bada isvak, det borde alla ha gjort minst en gång. Kallt men härligt.

Marcin Olés

Logistiker

Vad är dina arbetsuppgifter?
Jag är logistiker. Det innebär att jag kör truck, fyller på med material, sorterar, lossar och lastar lastbilar och sedan kan jag även hjälpa till på andra avdelningar vid behov. Så det är väldigt varierande.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
I början av dagen har vi alltid morgonmöte med gruppen och går igenom dagens arbete, om det finns några tillbud osv. Sedan gör jag en överblick i fabriken, kör ut fordon och ser till att det finns tillräckligt av allt material. Jag jobbar även med kvalitetssäkring.

Vad är det bästa med att jobba på Kubly?
Ja men folket är det bästa, det är alltid bra stämning på jobbet. Sedan är det kul att man får så mycket variation, man lär sig något nytt varje dag.

Varför ska man jobba på Kubly?
Mina främsta argument skulle vara; bra stämning, arbetstiderna 7-16 och bra lön.

Vad borde alla människor testa minst en gång i livet?
Ett 7-16 jobb haha. Det är verkligen inte att underskatta, det är otroligt skönt att jobba så.

Våra lediga tjänster

Bod och modulmontör med utbildning inom el


Efterfrågan på våra bodar/moduler ökar och vi på Kubly behöver stärka upp vårt team med fler medarbetare för att kunna möta behovet på marknaden. Är du vår nya lagspelare som vi söker? Har du tidigare erfarenheter inom träbranschen eller industriarbete, är allmänt händig eller söker helt enkelt nya utmaningar? Då ska du söka till oss!

Om jobbet
I våra fabriker på Kubly producerar vi effektiva rum, bygg- och boendemoduler efter kundens önskemål. Modulerna tillverkas på en lina där olika stationer producerar volymelement till modulerna. Allt eftersom monteras den ihop och färdigställs för leverans till våra kunder.

Våra medarbetare är en av de faktorer som gör oss framgångsrika i att producera moduler av hög kvalité. På linan har vi flera kompetenser som elektriker, vvs-montörer, inredningssnickare, logistiker, montörer, arbetsledare m.fl. som alla har en viktig roll hos oss på Kubly.

Din profil
Vi söker bod- och modulmontörer, men också dig som har specialkompetens inom el, mer om det nedan. De personer som vi söker har rätt fokus och trivs med att arbeta i team. Vi ser gärna att våra montörer besitter snickarkunskaper, är allmänt händiga eller har tidigare erfarenhet från träbranschen eller industriarbete. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av ritningsläsning. Du är en positiv och framåt person som bidrar till en god stämning och arbetsmiljö. Du är flexibel och följsam och trivs med att lösa problem och utmaningar. Du ser din roll som en del av det hela och förstår att din insats är viktig för kvalitén på slutprodukten.

Vi är en organisation som hjälper varandra där det behövs. Därför kan företagets alla förekommande arbetsuppgifter vara aktuella oavsett vilken station man för tillfället tillhör.

Elmontör
Vi söker dig som har gymnasial utbildning med godkänt ECY-prov. Erfarenhet från industri/producerande verksamhet är meriterande. Som elektriker hos oss drar man in ledningar och installerar elektrisk utrustning i de bodar och moduler som vi producerar.

Som en del i att öka jämställdheten på arbetsplatsen och inom branschen ser vi gärna kvinnliga sökanden till dessa tjänster.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning: Heltid

Skicka in ditt CV och personligt brev till oss på info@kubly.se.

Urval sker fortlöpande så tveka inte att höra av dig! Urval sker fortlöpande så tveka inte att höra av dig! Vid frågor så kontakta Magdalena Söderlund.

Bod och modulmontörer


Om jobbet
I våra fabriker på Kubly producerar vi effektiva rum, bygg- och boendemoduler efter kundens önskemål. Modulerna tillverkas på en lina där olika stationer producerar volymelement till modulerna. Allt eftersom monteras den ihop och färdigställs för leverans till våra kunder.

Våra medarbetare är en av de faktorer som gör oss framgångsrika i att producera moduler av hög kvalité. På linan har vi flera kompetenser som elektriker, vvs-montörer, inredningssnickare, logistiker, montörer, arbetsledare m.fl. som alla har en viktig roll hos oss på Kubly.

Din profil
Vi söker dig som har rätt fokus och trivs med att arbeta i team. Du besitter gärna snickarkunskaper, är allmänt händig eller har tidigare erfarenhet från träbranschen eller industriarbete. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av ritningsläsning. Du är en positiv och framåt person som bidrar till en god stämning och arbetsmiljö. Du är flexibel och strukturerad och trivs med att lösa problem och utmaningar. Du ser din roll som en del av det hela och förstår att din insats är viktig för kvalitén på slutprodukten.

Vi är en organisation som hjälper varandra där det behövs. Därför kan företagets alla förekommande arbetsuppgifter vara aktuella oavsett vilken station man för tillfället tillhör.

Som en del i att öka jämställdheten på arbetsplatsen och inom branschen ser vi gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdatum
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas via mail till info@kubly.se.

Urval sker fortlöpande så tveka inte att höra av dig! Vid frågor så kontakta Magdalena Söderlund.

För tillfället så har vi inga lediga tjänster ute. Men du är
välkommen att skicka in en spontanansökan här nedanför.

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig?

Hos oss hittar du många olika typer av arbetsroller och kompetenser. Här jobbar bl.a verkstadssnickare, VVS-montörer, elektriker, inredningssnickare, lagerarbetare/godsmottagare, logistiker, truckförare, plåtslagare, målare m.m. Har du kompetens eller erfarenhet sedan tidigare eller vill du utvecklas och lära dig något nytt? Lämna då en spontanansökan och berätta om vem du är så hör vi av oss!

Studenter och sommarjobb

Vill du praktisera eller göra ditt examensjobb hos oss? Det går jättebra! Kontakta Magdalena Söderlund, HR-ansvarig, för mer information.

Sommarjobb
Eftersom vi stänger under industrisemestern har vi tyvärr inget behov av sommarjobbare.

Prata med Magdalena

Har du frågor om hur det är att jobba på Kubly? Då är du välkommen att höra av dig till Magdalena som är HR-ansvarig hos oss.

Kubly AB - Magdalena Söderlund
Magdalena Söderlund
Telefon:
0950-134 02
E-post: magdalena.soderlund@kubly.se

Vanliga frågor och svar

Vilka arbetstider har ni?

Vi arbetar mån-fre mellan kl 07.00-16.15.

Inom vilka yrken kan ni erbjuda jobb?

Hos oss hittar du många olika typer av arbetsroller och kompetenser. Främst söker vi efter bod- och modulmontörer. Men ibland söker vi även efter andra typer av kompetenser så som bl.a verkstadssnickare, VVS-montörer, elektriker, inredningssnickare, lagerarbetare/godsmottagare, logistiker, truckförare, plåtslagare, målare m.m.

Behöver jag några förkunskaper som bod- och modulmontör?

Vi söker i första hand rätt person på rätt plats, en lagspelare som vill bidra till vår produktion. Det är dock meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom industriarbete, träbranschen eller logistik. Det förstås också intressant ifall du är utbildad elektriker eller redan innehar truckkort.

Är ni anslutna till något kollektivavtal?

Ja, vi är ansluten till TMF Träindustriavtal.

Erbjuder ni föräldrapenningtillägg?

Ja! Då vi är anslutna till TMF Träindustriavtal så har du en kollektivavtalad föräldraförsäkring via AFA Försäkring.

Vilka förmåner erbjuder ni era anställda?

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, arbetskläder och obegränsad mängd kaffe! Vi har även ett spa hos oss som medarbetarna får nyttja.

Du får även personalrabatt på fina fritidskläder hos vår klädesleverantör Screen & Reklam.

Hur fungerar det med arbetskläder?

Alla som börjar hos oss får arbetskläder. När du blir anställd får du ett personligt klädkonto där du själv får bestämma och beställa dina kläder du behöver. Kontot fylls på med ett nytt saldo inför varje arbetsår, så du alltid har hela och rena kläder på dig på jobbet.

Vi har ett samarbete med Blåkläder och Screen & Reklam som hjälper oss att tillhandahålla kläder till våra medarbetare.

Vad är skillnaden mellan bodar och moduler?

Hos oss är det är ingen större skillnad mellan bodar och moduler. Det är i grund och botten samma sak fast olika storlekar och uppfyller olika krav. Bodarna är något enklare i konstruktionen och tillverkade för tillfälliga uppställningar. Våra husmoduler är mer avancerad i sin konstruktion, uppfyller boverkets nybyggnadsregler och kan erhålla permanenta bygglov.

Same same but different, med andra ord.

Hur lång semester har ni?

Enligt kollektivavtal så erbjuder vi 5 veckors semester till alla våra anställda. Vi har även ATK (Arbetstidsförkortning) vilket innebär att om du jobbar heltid så får du under ett år 63h extra som du kan välja att plocka ut som betald ledighet, pensionsavsättning eller i pengar.

Är det inte enformigt att jobba i fabrik?

Varje station har flera olika arbetsmoment. Att bygga en vägg eller ett golv, att jobba som logistiker med materialförsörjning och godsmottagning innehåller flera arbetsmoment som skapar variation och arbetsglädje.

Hos oss har man även möjligheten att jobba med flera olika områden. Vi uppmuntrar alltid att man byter arbetsstationer och roterar bland arbetsuppgifter. Både för att utvecklas men också så vi har möjlighet att hjälpa varandra när det krävs.

Vad bör jag tänka på min första arbetsdag?

Våga vara nyfiken! Ställ frågor om det är någonting som du inte förstår eller undrar över. Vi har alla varit ny på jobbet någon gång.

För att du snabbt ska känna dig hemma på Kubly får du dessutom en handledare när du börjar. En erfaren person som lär dig det viktigaste i ditt jobb och som du alltid kan fråga om saker. På så sätt får du en bra start, kan känna dig trygg och kommer smidigt in i din nya roll.