MODULER FÖR KONTOR OCH LOKALER

Effektiva miljöer för effektivare medarbetare

Modulsystem för kontor och lokaler

Effektivitet må vara ett överanvänt ord, men det är långt ifrån överskattat. Och det beskriver så väl de kontorsmoduler som vi producerar. I syfte att främja en tillåtande arbetskultur är modulerna anpassningsbara och har högt i tak. Modulens produktval, samt stommen i trä säkerställer inte bara en hälsosam arbetsmiljö, utan bidrar också till ökad arbetsro, bättre akustik och högre energieffektivitet.

Flexibilitet som möjliggör business as usual

Modulsystemet för kontor och lokaler är ett skolboksexempel på när fördelarna med modulärt byggande kommer till sin rätt. Vi på Kubly har tillsammans med vår samarbetspartner Novorent tagit fram ett modellprogram som kan kombineras och anpassas på många olika sätt. Fler kontorsrum, större landskapsmiljöer eller nytänkande konferensrum – dina behov avgör planlösningen. Tillsammans kan vi erbjuda kontorsmiljöer med oändliga anpassningsmöjligheter och den viktigaste tekniken på plats. Som enkelt kompletteras eller kombineras i nya uppsättningar om behoven förändras.

Framtidens arbetsplatser

Vi är säkra på att det modulära byggandet har en naturlig roll både nu och i framtiden. En god arbetsmiljö där det är lätt att trivas och effektivt att jobba är en förutsättning för att prestera på jobbet. Kontorsmodulerna uppfyller därför samma byggregler, uppfyller samma krav och har alla funktioner som hittas i ett vanligt hus. Kvalitetskraven är högt ställda och möter alltid Boverkets senaste krav på låg energiförbrukning, el-effekt och ljudreduktion mellan olika rum i modulerna. Så att de både ska känns, men också gå att använda lika länge och produktivt som en normal arbetsplats, om inte bättre.

Köpa eller hyra framtidens kontor? Du väljer

Vad passar din verksamhet bäst, att köpa eller hyra kontorsmoduler? Genom oss på Kubly kan du köpa kontorsmoduler eller hyra dem via vår samarbetspartner Novorent. Alla moduler har en stomme av trä och erbjuder trivsamma och inspirerande kontorsmiljöer. Modulerna uppfyller samma byggregler och krav som ett vanligt hus. Kvalitetskraven är högt ställda och möter alltid Boverkets senaste krav på låg energiförbrukning, el-effekt och ljudreduktion mellan olika rum.

Varför ska du välja Kubly?

Lång erfarenhet

Hög standard

Svensk produktion

Trygga avtal

Flexibla lösningar

Ändamålsenliga lokaler

Personlig rådgivning

Snabba leveranser

Varför ska du välja Kubly?

Lång erfarenhet

Hög standard

Svensk produktion

Trygga avtal

Flexibla lösningar

Ändamålsenliga lokaler

Personlig rådgivning

Snabba leveranser

Behöver du hjälp? Kontakta oss för frågor eller beställningar.

 

KONTAKTA OSS