Skip to main content

Högt tryck i modulfabriken

Uppdaterad: 2022-11-10 Publicerad: 2022-05-09

Just nu är det full fart i modulfabriken där vi senaste året jobbat med att öka kapaciteten för att möta efterfrågan hos våra kunder. Tack vare ett effektivt arbetsflöde, och att vi ökat vår personalstyrka med ännu fler kompetenta medarbetare har vi nu möjlighet att producera mer än någonsin.

– Vi håller hela tiden på med förbättringsarbete och en del investeringar i utrustning för att kunna bli ännu effektivare i produktionen, säger Tord Borgström, produktionschef Modul.

Fortsatt samarbete med Novorent
Modulerna som produceras i fabriken levereras till vår projektpartner Novorent, som vi haft förtroende att arbeta tillsammans med sedan starten av modulfabriken förra året. Novorent har som affärsidé att hyra ut moderna modulbyggnader anpassade för skolor, förskolor och kontor till kunder runt om i landet. Ett långsiktigt samarbete där vi utifrån specifikationer från Novorent hjälpt till att utveckla och producera nya moderna lösningar för framtidens modulbyggnader. En härlig utmaning där vi tillsammans med kunden gått från ritbord till produktion.

Vi jobbar på i full fart och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Novorent!