Skip to main content

45 bomoduler till låga priser – klara för leverans i dag

Publicerad: 2024-10-18

45 bomoduler från Kubly, som skulle ha levererats till batteritillverkaren Northvolt, är nu till salu. Och priset per styck är mycket lågt. Den som köper flera samtidigt får dessutom grupprabatt. Modulerna är utrustade med sovrum, pentry och toalett.
– Det är toppmoderna moduler, färdiga för inflyttning. Eftersom de är helt klara kan vi leverera dem redan idag, säger Michael Johansson, vd på Kubly.

Away Group fick våren 2022 i uppdrag av Northvolt att skapa 1 200 temporära bostäder vid Solbacken i norra delen av Skellefteå. Away anlitade i sin tur Kubly för att tillverka och leverera bostäderna. När Northvolt AB:s dotterbolag Northvolt Ett Expansion AB nyligen gick i konkurs innebar det att hela leveransen inte blir av.

Kubly har nu därför 45 helt färdigbyggda bomoduler till salu. Modulerna är 27 kvadratmeter och byggda som två lägenheter, där varje rum är 11,3 kvadratmeter. Alla har toalett med dusch och handfat, en sovdel och pentry med bänkskiva. Fåtölj och säng ingår. Modulerna kan monteras i två våningar eller ett plan och kompletteras med gemensamhetsutrymmen om så önskas.

– Det här är en möjlighet att köpa väldigt fina moduler till ett väldigt lågt pris, säger Michael Johansson.

Till sidan Leveransklara Bomoduler »